Matchavgörande?

Nå, var det bortdömda 2-2 målet matchavgörande? Klart att det var! Det kom i en period där England verkligen var på G. Hade de fått målet godkänt hade det definitivt blivit en helt annan match. Nu får vi aldrig veta på vilket sätt. Dock, ingen ska förringa Tysklands ofattbart effektiva kontringsspel. Två ganska enkla engelska misstag långt uppe i planen ger Tyskland både 3-1 och 4-1. Det är otroligt imponerande, men vad ska man säga om speeden hos i det engelska försvaret? En än gång tog det slut på ett snöpligt sätt för England. Tidigare har det varit straffarna som varit olyckan, nu ett helt regelrätt, men ändå bortdömt mål som alla i en hel värld utom just domartrion såg vara inne. Nu får sympatierna övergå till Maradona och hans Argentina, säga vad man vill om den lille mannen, men han lämnar ingen oberörd.

Kommentarer inaktiverade.