Kungen upprörd, jag också…..

Inget är mig mer likgiltigt än vårt kungahus eller för den del, alla andra kungahus därtill. Denna kostymbal mitt i ett modernt samhälle ät djupt patetiskt, framförallt när man synar det lite närmare. Men, slog det mig idag, är jag egentligen så likgiltig som jag tror och utger mig för. Anledningen till nyväckta funderingar är dagens Expressen. Åtta sidor enbart om Madde och Jonas och deras problem i sitt förhållandet, ÅTTA SIDOR………
Kungen är upprörd, bröllopet är uppskjutet och tösen som dragit igång hela historien, norska Tora, ångrar sig och det är sannolikt att hela svenska folket är förkrossade, eller…..?
De enda gångerna någon eller något får liknande utrymme är Tsunamikatastrofer och OS-guld i ishockey. Nu en stackars bedragen prinsessa som lever på bidrag. Nej, jag är nog egentligen inte helt likgiltig inför detta kungliga spektakel. Då skulle jag inte bli både upprörd och förbannad över detta mediaengagemang. Om det nu är så att svenska folket verkligen vill ha dessa ”nyheter” serverade på fyra uppslag att få dregla över, då är detta samhälle mycket sjukare än jag någonsin kunnat ana.

Kommentarer inaktiverade.