Mia Törnblom berör

Mia Törnblom in action

Säga vad man vill om Mia Törnblom, men hon berör. Bevakade hennes senaste framträdande i Karlskoga igår och jag måste tillstå att hennes budskap verkligen går fram. Det kanske är en hel del självklarheter, men trots att vi alla är mer eller mindre medvetna om vår självkänsla är det få av oss som gör något åt det. Det har ju alltid varit så här, så varför ändra på sig.
Jag kan i detta sammanhand även rekommendera boken ”Munken som sålde sin Ferrari”. Det är lite samma genre, men i en annan ton.
Oavsett om vi läser, går på föredrag eller hittar på andra prylar, vi är alla värda ett bra liv och i detta sammanhang lära oss att allt inte är bara lycka eller ens värt att sträva efter ständig lycka. Vi mår bäst när vi lärt oss att tacka både glädje och sorg. Eller som Mia säger, du har alltid samma värde som människa oavssett succé eller fiasko. Det är värt att tänka på ibland.

Kommentarer inaktiverade.