Nisse L väcker viktig fråga

Jo, ibland skäms man över sin egen flathet. Jag läste också artikeln i Kuriren om Chenfei, den kinesiska tjejen som hotas av utvisning på grund av moderns skilsmässa från den svenska man hon gifte sig med för fyra år sedan. Jag tänkte, som jag gissar de flesta gjorde, att detta är ju förjävligt. Ytterligare ett fall av svensk politiks oerhörda cynism. Men gjorde jag något åt det?
Känns skönt att då degerforssonen Nisse Landgren väcker upp frågan igen. Hoppas nu detta inlägg startar igång något positivt. Jag lovar på stående fot att försöka hjälpa till med vad jag kan. För detta är det mest usla sätt att behandla människor, bara vara välkommen om man är gift tillräckligt länge utan att på något sätt tänka på barnet som hunnit rota sig, både med kompisar och skola.

Kommentarer inaktiverade.