Framgångsseminarium

Var på Ola Wallströms Framgångsseminariun ”Pengar växter Faktiskt på träd”.  Och visst behöver man en kick ibland och mitt mål med seminariumet var att just få en ny kick. Men, det blev mer än så. Olas teser om hur man lyckas och hur man skiljer ”vinnaren” från ”förloraren” är en fantastisk men ganska enkel resa som vem som helst kan genomföra.
Ta kommandot över dina tankar – som i sin tur påverkar dina känslor – som styr dina handlingar –
och till slut på verkar dina resultat. Det funkar i jobbet, men det funkar även i privatlivet. Nu ska jag testa konceptet och ge detta tre månader. Om Ola har rätt kommer detta att förändra mitt liv radikalt. Vi får se hur det kommer att gå. Jag lovar att följa upp det här.
Vill du veta mer: http://www.meramal.se

Kommentarer inaktiverade.